Hallucination

Standard

 

Jag drabbades, eller kanske åtnjöt jag, av hallucinationer inatt. Jag var pytteliten i en jättestor säng. Ljuvliga och varma känslor fyllde mig men dessa gick snart över i yrsel och kräkningskänslor. Jag reste mig upp i sängen och såg att allt var normalt. Känslan av att vara pytteliten försvann ändå inte. Jag oroades till en början men sedan insåg jag att det var biverkningar av medicinen jag äter. Jag vaknade senare mitt i en märklig dröm som jag inte längre mindes på morgonen. Då var jag inte heller klar över om jag hallucinerat eller om det tillståndet också hade varit en dröm.

Annonser

»

  1. Hallisar kan vara både trevliga men också mindre trevliga. Jag hade en del när jag var yngre, men det var både visuella och audiella hallucinationer i vaket tillstånd. Jag är bara glad över att ha sluppit undan dem. Kanske blir det ett inlägg i ämnet idag eftersom du påminnde mig om dem:)
    Hoppas du mår bättre nu.

  2. Det var första natten som var jobbig. Dagen efter hade jag en hallucintation på gång men den lyckades jag hålla tillbaka??? Det var när jag tittade på finnkampen som jag tyckte att löparna i tvåhundrametersloppet höll på att springa ut genom TV-rutan. Helt plötsligt sträcktes banorna ut i rummet. Det var också verkligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s