Delmål avklarat

Standard

Nu har jag nått ytterligare ett delmål. I somras var min text redo att lämnas över till någon annan för genomläsning. Först nu har jag skrivit ut texten på papper. Min skrivare är kass, den klarar endast några få sidor åt gången och arken fastnar hela tiden. Därför har jag dröjt med arbetet. Jag fick tummen ur när en kompis sa att jag skapade problem av ingenting…

Nu har jag alltså lämnat bibban i någon annans (Mickes) vård. Jag trodde detta (själva överlämnandet) skulle vara den svåraste delen i processen men det var som att lämna över en bunt returpapper. Han fick instruktioner om att se om storyn håller och peka ut svagheter. Jag uppmanade honom också att försöka se konstigheter i karaktärernas agerande.

Medan skrivaren arbetade skummade jag genom slumpvisa sidor och kunde finna skrivfel lite varstans, sådana fel som jag försökte arbeta bort redan i somras. Ord var dubblerade, och om jag hade ersatt något ord så hade jag inte tagit bort det gamla ordet. Jag har inte heller varit konsekvent när jag markerat dialoger. Det beror kanske mest på att jag under arbetets gång prövat några olika tekniker.

Annonser

»

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s